SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

L'ajuntament compra l'antiga comissaria de Sant Martí per 171.000 euros

Imatge virtual de la futura seu del Col·legi de Metges.

Imatge virtual de la futura seu del Col·legi de Metges.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde, Miquel Pueyo, va oficialitzar ahir la compra de la parcel·la de l’antiga comissaria de la Policia Nacional, situada al número 62 del carrer Sant Martí. Una operació que ha costat 171.778,44 euros per un immoble de 1.372 metres quadrats.

L’espai que ocupa, no obstant, està qualificat com a zona verda en el planejament urbanístic. Es troba en desús des del 2009 i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, va dir que definiran els usos de la parcel·la més endavant. Per la seua part, el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, va destacar que aquesta operació era un exemple “de col·laboració entre administracions”.

D’altra banda, la comissió d’Urbanisme aprovarà avui el pla de millora urbana per poder construir un edifici que serà la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida i una residència per als metges interns residents i metges universitaris. L’edifici es construirà al solar de l’avinguda Rovira Roure, 41, i té una superfície de 1.306,6 metres quadrats. Paral·lelament a les obres de l’edifici, s’haurà d’urbanitzar un vial de nova creació entre Rovira Roure i el carrer Màrius Torres, en què també es farà una petita zona verda i un pàrquing de bicicletes.

tracking