SEGRE

SUCCESSOS CRIM

L'homicida de Cappont tenia una radial per esquarterar la víctima

L'home mort, originari d'Arbeca, va rebre diverses punyalades per l'esquena

Agents al pis on va tenir lloc el crim a Cappont.

Agents al pis on va tenir lloc el crim a Cappont.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

L’homicida de Cappont, que al tancament d’aquesta edició continuava en cerca i captura, tenia preparada una serra radial per esquarterar el cos de la víctima a l’acabar amb la seua vida després d’assestar-li diverses punyalades per l’esquena, segons van informar fonts pròximes al cas. La víctima era un home originari d’Arbeca d’un 40 anys i que, segons fonts coneixedores del cas, tenia llogat el pis de l’avinguda de les Garrigues on es va cometre el crim dissabte. Durant la jornada d’ahir, els Mossos van ampliar la zona de recerca del presumpte autor dels fets, un home de nacionalitat francesa amb múltiples antecedents i que havia entrat i sortit de la presó diverses vegades. Segons ha pogut saber aquest diari, havia estat condemnat per extorsió i tortures.

Van ser els Mossos els que van trobar la víctima, que podria fer hores que estava morta, a les quatre de la tarda de dissabte després de rebre una trucada des de França del germà del presumpte homicida. Segons la seua alerta, estava fent una videotrucada amb ell quan li va confessar que havia matat algú. Així mateix, va dir que a les imatges havia vist un cos a terra cobert amb una manta. A l’arribar al lloc, els Mossos van haver de forçar la porta de l’habitatge per poder accedir-hi i es van trobar el cos sense vida de la víctima amb diverses ferides per arma blanca. Al no trobar ningú més al pis, es va iniciar un dispositiu de recerca de l’autor dels fets.

Fonts policials van assenyalar que en les hores posteriors es va centrar la recerca a les possibles sortides de la ciutat de Lleida, així com a les estacions d’autobús i tren, també per carretera. Al no donar resultat, els investigadors provaven de localitzar l’autor dels fets a través de les indagacions, per la qual cosa la recerca es va ampliar més enllà de la capital del Segrià.

Així mateix, els investigadors busquen una dona que podria haver estat a l’habitatge de l’avinguda de les Garrigues en el moment dels fets. Com ja va publicar SEGRE, els agents encara no han pogut determinar el grau d’implicació d’aquesta dona en el crim, si és víctima, còmplice o una testimoni. Es tracta del primer crim que es registra a les comarques lleidatanes des de finals del 2018, el 4 de desembre d’aquell any, quan Josep Maria Solans, un veí d’Artesa de Segre de 60 anys, va morir al ser ofegat pels seus assassins al seu domicili.

tracking