SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor al bolcar amb una furgoneta al polígon

L'accident es va produir a les 19.46 hores d'ahir en un camí || Ferit greu un motorista de Bellpuig en un altre sinistre

Imatge de l’estat en el qual va quedar la furgoneta després de l’accident mortal d’ahir.

Imatge de l’estat en el qual va quedar la furgoneta després de l’accident mortal d’ahir.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home va morir a última hora de la tarda d’ahir després que la furgoneta en què anava tingués una sortida de via i bolqués al polígon industrial El Segre, segons va informar Trànsit. El sinistre es va produir a les 19.48 hores en un camí conegut com la Carrerada d’Alcoletge, a prop del carrer Enginyer Mias, quan, per causes que es desconeixen, va bolcar una furgoneta en la qual anaven tres persones. El passatger que anava darrere va morir, mentre que el conductor i el copilot van resultar il·lesos. Al lloc van anar-hi tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM. Ahir a la nit es desconeixia la identitat de la víctima.

D’altra banda, un jove de Bellpuig de 24 anys seguia ahir hospitalitzat en estat molt greu després que dimarts a la tarda es veiés implicat en un accident a l’N-240 al coll de Lilla, segons ha pogut saber aquest diari. El jove conduïa una moto que va col·lidir frontalment contra un turisme en el qual una passatgera també va resultar ferida. L’accident es va produir a les 16.21 hores.

El motorista va ser evacuat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona en un helicòpter amb pronòstic greu.

tracking