SEGRE

Pueyo aparta el regidor d'Esports arran de les suposades anomalies en contractes

Sergio González deixa el grup de JxCat a la Paeria i l'ajuntament designarà el nou edil la setmana que ve

El dia de la firma del pacte de govern entre ERC, JxCat i Comú.

El dia de la firma del pacte de govern entre ERC, JxCat i Comú.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo (ERC), ha anunciat que aparta el regidor d’Esports, Sergio González (JxCat), de les seves funcions i com a resposta a les conclusions que es desprenen de l’informe emès arran de les anomalies en tres contractes de manteniment d’edificis, "malgrat no incompleixen la Llei de Contractes del Sector Públic", segons el consistori.

L'alcalde va assumir el control d’obres després que un informe detectés anomalies en tres contractes de la regidoria d’Esports, com va avançar SEGRE.

Després de ser apartat per l'alcalde Miquel Pueyo, Sergio González ha anunciat que deixarà el grup de JxCat.

En resposta a l'encàrrec del paer en cap, la comissió de seguiment del Pacte d'Entesa celebrada aquest dilluns a la tarda ha proposat designar la setmana que ve el nou regidor d'Esports.

A la trobada d'aquest dilluns a la tarda, els tres socis de govern, ERC-AM, JxCat i el Comú de Lleida, han avalat la sortida de González de l'equip de Govern. Pueyo ha dit que la decisió d'apartar-lo del càrrec és fruit de "l'alt nivell d'autoexigència i de transparència" fixat com a "Govern del canvi".

L'alcalde de Lleida ha assumit de forma temporal les competències de la regidoria d'Esports. Així mateix, el paer en cap ha afirmat que independentment de la decisió que González prengui sobre la seva acta de regidor, "l'equilibri, la competència i l'eficàcia de la Paeria" no quedaran afectades.

tracking