SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Una jove pren el control d'un bus urbà de Lleida al desmaiar-se el conductor

El vehicle va circular uns 350 metres en direcció contrària a prop del camp de futbol de Pardinyes || “El meu objectiu era evitar que xoquéssim contra res ni ningú”

Elisabeth Muñoz va evitar ahir una tragèdia a l’agafar el control d’un autobús urbà a Pardinyes.

Elisabeth Muñoz va evitar ahir una tragèdia a l’agafar el control d’un autobús urbà a Pardinyes.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Història de pel·lícula amb final feliç ahir a Pardinyes. Una jove de 19 anys va haver de prendre el control d’un autobús urbà de la línia 4 al desmaiar-se el conductor a causa d’una indisposició.

Els fets van tenir lloc cap a les 15.30 hores entre la plaça Font i Quer i el camp de futbol de Pardinyes, quan el xòfer es va desmaiar sobre el volant i va deixar el vehicle sense control. Una de les passatgeres, Elisabeth Muñoz, va explicar ahir a SEGRE que va sentir com una dona cridava.

“Vaig veure que el conductor s’havia desplomat i vaig córrer a agafar el volant. No sabia com parar-lo, hi havia molts botons, així que l’únic objectiu era que no xoquéssim contra res ni ningú”, va relatar.

Van ser 350 metres que l’autobús va anar contra direcció. “Com als autos de xoc, vaig fer un cop de volant per evitar xocar amb vehicles aparcats”, va explicar.

La jove va assenyalar que encara no té el carnet i va ressaltar la sort que van tenir de no creuar-se amb cap vehicle. “Al final, el conductor va anar aixecant el peu de l’accelerador i anàvem més a poc a poc.

Va passar pel nostre costat un altre autobús i vam colpejar els vidres per donar l’alerta al conductor. Aquest va poder accedir per la finestreta i posar el fre”, va relatar.

Només es van produir danys materials. La jove, que va lamentar que durant el succés, al canviar d’autobús, li van robar la cartera, va explicar que al vehicle anaven unes deu persones, entre ells un nen petit i gent gran, i que hi podria haver hagut una “desgràcia”.

El conductor del bus va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova per fer-li proves.

Motorista ferit en un accident a l’N-II

Un motorista va resultar ferit ahir al matí en un accident a la carretera N-II a la sortida de la ciutat cap a Alcarràs. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 9.06 hores i fins al lloc dels fets van acudir els Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana. El motorista va ser evacuat amb pronòstic menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking