SEGRE

Més de 3.000 firmes i pancartes a favor de la residència de Pardinyes

El solar de Pardinyes on el govern municipal projecta l'alberg.

El solar de Pardinyes on el govern municipal projecta l'alberg.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma en defensa de la residència de Pardinyes ha recollit de moment més de 3.000 adhesions en favor de la construcció d’aquest equipament al solar del carrer Josep Pallach en el qual la Paeria projecta ara un alberg per a temporers i persones sense sostre.

Recorda que aquest terreny va ser cedit per destinar-lo a una residència i centre de dia. Així mateix, la plataforma va proposar ahir als veïns a través de les xarxes socials que pengin pancartes als seus balcons amb el lema “Volem la residència” i es va desmarcar de qualsevol que pugui aparèixer amb connotacions racistes. Una portaveu va remarcar que l’alberg “és necessari”, però no veuen adequat el model plantejat per l’ajuntament d’un equipament únic per a cent cinquanta persones.

Així mateix, integrants de la plataforma van explicar que estan mantenint reunions amb representants de diferents grups polítics i van assegurar que fa tres setmanes van sol·licitar una reunió amb l’alcalde, Miquel Pueyo, i la regidora Mariama Sall, sense haver rebut encara cap resposta.

tracking