SEGRE

Detingut un jove a la Mariola de Lleida per temptativa d'homicidi després d'atacar un home amb un ganivet de grans dimensions

Un dels blocs del Grup Mariola.

Un dels blocs del Grup Mariola.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge al migdia un home per haver atacat a un vigilant de seguretat amb un ganivet de grans dimensions al barri de la Mariola.

Els fets van passar a les 12:20 hores del passat diumenge, quan un vigilant de seguretat va aturar una patrulla que realitzava una ronda pel barri de la Mariola. El vigilant va informar als agents que havia descobert a dos homes que havien forçat i entrat en un edifici en el qual l'home hi realitzava tasques de custòdia. En descobrir-los, un dels homes va treure un ganivet de grans dimensions amb el que va intentar agredir-lo diversos cops, sense aconseguir-ho en esquivar el vigilant els atacs, que finalment va aconseguir fugir del lloc dels fets. 

Amb la descripció dels homes diverses patrulles van iniciar una recerca per la zona fins que en van localitzar un, precisament el que havia intentat agredir l'home amb l'arma blanca. 

Els agents van procedir a la detenció del suposat agressor, de 22 anys, veí de Lleida i de nacionalitat marroquina, acusat de robatori amb força i temptativa d'homicidi dolós. 

tracking