SEGRE

Un encaputxat atraca a punta de pistola un súper de Lleida

El lladre, que anava encaputxat, amenaça una empleada i fuig amb el botí

Imatge de l'avinguda Prat de la Riba de Lleida

Atraca a punta de pistola un súper a la Zona Alta de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per detenir l’home que ahir a la nit va atracar a punta de pistola un supermercat situat al número 20 del carrer Prat de la Riba, segons ha pogut saber aquest diari. L’assalt es va produir al voltant de les 21.00 hores, quan un individu encaputxat va entrar a l’establiment, va treure una pistola i va amenaçar una de les empleades que eren a la caixa perquè li donés els diners de la recaptació. La treballadora li va donar els diners que hi havia i el lladre va fugir molt de pressa.

Descripció dels testimonis

Els responsables de l’establiment van trucar immediatament als Mossos d’Esquadra, que van desplaçar diverses dotacions i van fer una recerca del sospitós pels voltants. Altres policies van prendre declaració alstestimonis perquè els facilitessin dades de l’atracador. El lladre, d’uns 30 anys, portava una jaqueta fosca i una dessuadora amb caputxa. Duia mascareta, per la qual cosa no van poder facilitar-ne més dades.

Els agents també van visionar l’enregistrament de les càmeres de seguretat de la botiga. Es desconeix si la pistola era real o simulada i si va comptar amb algun còmplice que l’esperava a l’exterior del local. La policia catalana també va demanar col· laboració a la Guàrdia Urbana per intentar localitzar l’autor del robatori. Al tancament d’aques-ta edició no havien transcendit detencions.

Els robatoris violents o amb força són un dels delictes que més van descendir el 2020 a la ciutat de Lleida a causa de la pandèmia. Així, l’any passat hi va haver un total de 163 robatoris amb força en domicilis, la meitat dels que hi va haver un any abans, quan van ser 353, és a dir, un descens del 53,8%. En línies generals, els delictes van baixar un 11,7%.

tracking