SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIONS

Apunyalat un jove en una baralla a la plaça Noguerola de Lleida

Els Mossos d’Esquadra, a la plaça Noguerola després de l’incident.

Els Mossos d’Esquadra, a la plaça Noguerola després de l’incident.M.C.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 25 anys va ser traslladat ahir a l’Arnau de Vilanova amb ferides d’arma blanca després d’una baralla a la plaça Noguerola de Lleida. Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit del vespre quan, per motius que es desconeixen i que s’investiguen, es va iniciar una disputa entre dos homes i un d’ells va ser apunyalat.

Fins al lloc es van desplaçar dos ambulàncies medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d’Esquadra que van identificar les persones que hi havia presents i van iniciar una investigació per aclarir els fets. Testimonis que van presenciar el succés van explicar que el jove va ser apunyalat al pit i l’agressor va fugir del lloc.

Segons el balanç de criminalitat del ministeri d’Interior, l’any passat es van registrar un total de 280 delictes greus i menys greus de lesions i baralles tumultuàries a Lleida, una xifra que suposa un 15,4 per cent menys dels casos que es van registrar l’any 2019. Les restriccions de mobilitat per la Covid-19 explicarien aquest descens.

tracking