SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

Aquest va ser el motiu de l'apunyalament de la plaça Noguerola de Lleida

El ferit continua greu a l'UCI de l'Arnau

L’agressió es va produir el 18 d’abril a la plaça Noguerola.

L’agressió es va produir el 18 d’abril a la plaça Noguerola.M.C.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La titular del jutjat d’Instrucció número 1 de Lleida va ratificar aqust dimarts la presó preventiva per al jove de 26 anys que va ser detingut el diumenge 18 d’abril acusat d’apunyalar-ne un altre a la plaça Noguerola de la capital del Segrià, com va avançar aquest diari. L’home està imputat per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Per la seua part, la víctima continuava a començaments d’aquesta setmana ingressada a l’UCI de l’hospital Arnau de Vilanova, segons van indicar fonts judicials.

La jutge considera que hi ha molts indicis que incriminen l’investigat com a autor de l’apunyalament ja que va ser reconegut per diversos testimonis directes i la càmera de seguretat d’un bar va gravar l’atac, segons les mateixes fonts.

Li hauria assestat diverses ganivetades al pit i l’esquena al discutir-se per un telèfon mòbil

Quant al mòbil de l’agressió, pel que sembla, es va produir per la discussió per un telèfon mòbil. La víctima va rebre diverses punyalades al pit i l’esquena. Una li va afectar el cor i va haver de ser intervingut d’urgència.

Pel que fa als motius que s’esgrimeix per mantenir la presó, el principal és el risc de fuga per l’elevada pena a què podria enfrontar-se i perquè es troba en situació irregular a Espanya i no té arrelament.

Els fets van tenir lloc a les 20.00 hores del diumenge 18 a la plaça Noguerola. Fins a la zona es van desplaçar dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d’Esquadra, que van identificar les persones que es trobaven presents al lloc de l’agressió i van iniciar la investigació, ja que van assenyalar que la víctima havia rebut una punyalada al pit i l’agressor havia fugit. El sospitós va ser detingut a les 23.00 hores al carrer Comtes d’Urgell per la policia catalana.

tracking