SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Intenta apunyalar un nen de sis anys i el seu pare a la Mariola de Lleida

El detingut, de 46 anys, és familiar de les víctimes i va ser arrestat fa un mes per un tiroteig en un cas similar || Es trobava en llibertat amb càrrecs i té antecedents

Imatge del dispositiu policial després del tiroteig del 10 de maig passat.

Imatge del dispositiu policial després del tiroteig del 10 de maig passat.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada un veí de Lleida de 46 anys, J.C.G., acusat d’intentar apunyalar un nen de sis anys i el seu pare a la Mariola. Es dona la circumstància que l’arrestat és familiar de les víctimes i és la mateixa persona que va ser detinguda el 10 de maig passat després d’un tiroteig al barri que va obligar a desplegar un ampli dispositiu policial, segons ha pogut saber aquest diari.

Els fets es van produir cap a la mitjanit d’ahir quan una patrulla va acudir al carrer Rioja al ser alertada d’una baralla. Un home va explicar que un familiar seu havia intentat clavar un ganivet de grans dimensions al seu fill de sis anys. L’home va afegir que tornava a casa amb el nen quan, de darrere d’un cotxe, va sortir un familiar seu amb un ganivet a la mà, manifestant-li que mataria el menor. L’home, segons va informar la Guàrdia Urbana, va apartar el fill, el va amagar darrere seu i va esquivar diverses vegades el ganivet. Posteriorment, va començar a cridar demanant auxili, moment en què es van atansar altres familiars i l’agressor va fugir corrent.

L’home va facilitar als agents el nom, la descripció i el domicili del seu familiar. Els policies es van dirigir a l’habitatge i, quan van arribar, van trobar el suposat agressor assegut a l’entrada. Al costat tenia dos ganivets de cuina de grans dimensions. Els agents van procedir a la seua detenció com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

L’home, que té antecedents, també va ser detingut el 10 de maig per un delicte d’amenaces i va quedar en llibertat amb càrrecs dos dies després després de passar a disposició judicial. Aquell dia els fets es van produir cap a les 10.30 hores quan diverses persones van alertar que havien sentit una baralla i tres trets a la zona dels blocs Joan Carles. Un dels implicats es va donar a la fuga amb un cotxe que va quedar aturat a Pius XII.

Pel que sembla, diverses persones van intentar atacar el conductor. A més, testimonis van afirmar que l’home podia portar una granada al cotxe, per la qual cosa els Mossos van activar un equip dels Tedax, que ho va descartar. Segons sembla, ambdós casos són per una venjança entre familiars.

tracking