SEGRE

TRÀNSIT TRAGÈDIA

Una parella de Lleida mor atropellada per un conductor ebri i drogat que va fugir

El xòfer, de Lleida i de 38 anys, va ser arrestat a 2 quilòmetres del lloc del sinistre || Les víctimes, que anaven amb moto, són Pepo Lladonosa, de 41 anys, i la seua parella, Maria Masip, de 39

Estat que presentava el vehicle del conductor arrestat quan va ser interceptat pels Mossos.

Estat que presentava el vehicle del conductor arrestat quan va ser interceptat pels Mossos.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir a la matinada un conductor de Lleida de 38 anys acusat d’atropellar mortalment una parella, també de la capital del Segrià i de 41 i 39 anys, a l’A-22 i fugir. El xòfer va donar positiu en el test d’alcoholèmia i drogues i va ser arrestat com a presumpte autor de dos homicidis per imprudència greu, conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i omissió del deure de socors. Els morts són Josep Pepo Lladonosa, del Grup Nastasi, i la seua parella, Maria Masip.

Els fets van tenir lloc sobre la mitjanit quan una patrulla que es trobava en una gasolinera a l’N-240 situada paral·lela a l’A-22 va veure un totterreny pick-up circulant per l’autovia en sentit Lleida a molt baixa velocitat i que feia un soroll compatible amb una roda punxada. Ràpidament, van anar a la recerca del vehicle i el van parar al camí del Romànic. Presentava un fort cop a la part davantera, li faltava la matrícula i el para-xocs i tenia una roda punxada.

El conductor presentava símptomes evidents d’anar sota l’efecte d’alguna substància. Mentre feien les gestions, un altre conductor va explicar als agents que a l’A-22, a prop d’on eren, s’havia produït un accident.

Diverses patrulles van acudir al lloc i van localitzar dos persones mortes i les restes de la seua motocicleta. Els policies van trobar la matrícula del vehicle que havia fugit.

Els Mossos van determinar, segons els primers indicis, que el conductor del totterreny hauria provocat l’accident mortal i hauria continuat la marxa durant uns dos quilòmetres fins que els policies el van interceptar.

Una patrulla de la unitat de Trànsit va sotmetre el conductor al control d’alcoholèmia, en el qual va donar una taxa de 0,83 mg/l, triplicant la taxa màxima permesa.

A la prova de drogues també va donar positiu de forma indiciària a falta de fer les anàlisis al laboratori. Per tot això, els Mossos van procedir a la detenció del conductor i ahir van seguir amb la investigació i amb l’elaboració de l’atestat que enviaran al jutge de guàrdia. L’arrestat passarà avui a disposició judicial.

Commoció entre el sector de la restauració

Pepo Lladonosa era el fill petit de Pepito Lladonosa, propietari del Grup Nastasi. Treballava a l’empresa familiar i era el responsable de l’hotel i spa Nastasi. La notícia de la seua defunció i el de la seua parella en aquestes tràgiques circumstàncies va causar una enorme commoció entre el sector i a la capital del Segrià, on la família és molt coneguda.

Estat que presentava el vehicle del conductor arrestat quan va ser interceptat pels Mossos.

Estat que presentava el vehicle del conductor arrestat quan va ser interceptat pels Mossos.MOSSOS D’ESQUADRA

tracking