SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor la dona que va ser atropellada per un patinet al carril bici de l'avinguda Catalunya de Lleida

L'accident es va produir dimarts a l'altura del carrer Alcalde Costa i la vianant va morir ahir a l'hospital || Es tracta de la primera víctima en un sinistre mortal amb aquest tipus de vehicle a la ciutat

Imatge d’ahir del lloc en el qual es va produir l’accident.

Imatge d’ahir del lloc en el qual es va produir l’accident.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dona de 78 anys que va resultar ferida dimarts després de ser atropellada per un patinet elèctric a l’avinguda Catalunya, com va informar SEGRE, va morir ahir a l’hospital Arnau de Vilanova, segons ha pogut saber aquest diari. Es tracta del primer accident mortal d’aquestes característiques del qual es té coneixement a les comarques de Lleida. El sinistre es va produir a les 12.52 hores de dimarts al carril bici de l’avinguda Catalunya quan un conductor d’un patinet elèctric va atropellar una vianant.

Segons va informar la Paeria, es va produir quan la dona creuava el carril bici per accedir al pas de vianants i va ser atropellada per un patinet elèctric. Tant la dona com el conductor del vehicle de mobilitat personal (VMP) van caure a terra i van resultar ferits. La vianant va rebre un cop al cap.

Al lloc van anar-hi diverses patrulles de la Urbana i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tots dos van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova amb ferides de diversa consideració. La dona va morir ahir a l’hospital, segons ha pogut saber aquest diari.

El conductor del patinet i la dona van caure a terra i tots dos van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova

Amb aquesta víctima ja són tres les persones que han perdut la vida aquest any a la capital del Segrià. En tots els casos han estat per atropellaments i les víctimes eren dones de més de setanta anys. Una veïna de Lleida de 83 va morir a l’abril dies després de ser atropellada per una furgoneta a la rambla Ferran. I el passat 21 d’agost va morir una dona de 85 anys atropellada per una moto a Príncep de Viana.

Quant a les comarques de Lleida, ja són 27 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any, set més que en tot el 2020 i dos més que en el mateix període del 2019, en època prepandèmia. Divendres passat van morir dos veïns de Lleida a l’A-22 atropellats per un conductor ebri, drogat i que va fugir.

tracking