SEGRE

Clara Prim, millor nota de selectivitat de Lleida: «No tot és només estudiar, cal divertir-se. Si no, col·lapses»

Clara Prim amb la directora de Secundària i Batxillerat, Anna Solana.

Clara Prim amb la directora de Secundària i Batxillerat, Anna Solana.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Clara Prim, que ha cursat Batxillerat científic al col·legi Sant Jaume-Les Heures de la ciutat de Lleida, ha aconseguit la nota més alta de la província a la fase general de la selectivitat, un 9,90. Reconeix que esperava una bona nota, perquè sempre se li han donat bé els estudis, però explica que quan ahir a la tarda va rebre la notícia per telèfon no s’ho acabava de creure. Ja tenia una mitjana de 10 a Batxillerat, nota que ha obtingut també en tots els exàmens de la fase general, excepte a castellà, en què ha tret un 9,50. Vol estudiar Farmàcia a la Universitat de Barcelona (UB) i té una nota d’accés de 13,26, amb la qual espera entrar sense problemes.

Confessa que no ha preparat la selectivitat de manera especial, sinó que “he fet el que porto fent des de petita”, és a dir, estudiar i fer les tasques cada dia, sense deixar res per a última hora. No obstant, destaca que “només estudiar no és el més important, sinó també divertir-se, si no, col·lapses”.

“Toco el piano des de petita, però el millor per airejar- se és quedar amb els amics”, indica. Així mateix, agraeix el suport rebut pels professors. “Sense ells no hauria arribat on soc”, subratlla, i afirma que celebrarà la nota amb un sopar amb amics i família.

A tot Catalunya, 1.409 estudiants (794 noies i 448 nois) rebran una distinció per haver obtingut un 9 o més a la fase general.

tracking