SEGRE
Jorge Javier, en plena aventura.

Jorge Javier, en plena aventura.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Què volen? Cada vegada que veig un capítol de Planeta Calleja (Cuatro), em ve al cap aquella hilarant paròdia del programa que va realitzar la temporada anterior José Mota –encara la poden trobar al YouTube–, en el rol de l’aventurer ridiculitzat pel Karra Elejalde de Vuit cognoms bascos.

A casa, vam tornar a reviure l’encertat gag veient, en l’estrena de la quarta temporada, com Jesús Calleja (Lleó, 1965) portava el seu primer convidat, Jorge Javier Vázquez (Badalona, 1970), de tournée per les illes Marqueses de la Polinèsia Francesa, concretament per les de Moorea i Nuku Hiva. El problema d’aquesta mena de trifulques és que costa de creure-se-les. I les penalitats que passen els protagonistes semblen les mateixes que tindria un mortal qualsevol en un parc temàtic.

Jorge Javier Vázquez, l’autèntic vaixell insígnia de l’imperi Mediaset, va complir el que se n’esperava: va donar espectacle i audiència com a urbanita de pro que arribava extenuat a cada una de les proves a les quals el sotmetia Calleja, com ara ràpel, busseig a poca profunditat i molt senderisme.

tracking