SEGRE
Toñi Moreno a ‘El árbol de tu vida’.

Toñi Moreno a ‘El árbol de tu vida’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Mentre aquest dimecres s’emetia la quarta i última entrega d’El árbol de tu vida (Antena 3), Toñi Moreno (Sanlúcar de Barrameda, 1973) devia pensar com d’absurd és el món de la televisió. Després de quatre programes amb entrevistes edulcorades i lacrimògenes a quatre famosos andalusos –no és per ser malpensats, però és que no hi havia ningú més al mercat?–, i amb ella escarxofada al sofà i fent manetes, en l’última entrega, amb Fran Rivera, va decidir fer el salt d’Atresmedia a Mediaset.

El 7 d’abril s’anunciava a so de bombo i platerets la seua nova destinació per a les tardes dels dissabtes per substituir ni més ni menys que la defenestrada María Teresa Campos i el seu ¡Qué tiempo tan feliz! El nou programa havia de dir-se Mejor imposible i compartia plató amb Boris Izaguirre. Es tractava de fer seure cada setmana sis famosos per parlar, a l’entorn d’una taula, de temes concrets.

Doncs bé, transcorreguts dotze dies, Mediaset anunciava que no, que el projecte no agradava a la cadena i que quedava cancel·lat. I allà la tenen. Toñi Moreno s’ha quedat amb un pam de nas i sense programa.

tracking