SEGRE
Roger Moore com a Simon Templar.

Roger Moore com a Simon Templar.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

D’acord. Cary Grant i David Niven portaven l’esmòquing encara millor que ell (el frac queda per a Fred Astaire), però, fidel a l’escola britànica, Roger Moore (Londres, 1927 – Crans-Montana, 2017) va passejar una innata elegància per la pantalla gran i també per la petita al llarg de la seua carrera artística.

A Moore sempre el recordarem com l’actor que va haver de substituir Sean Connery (allò de George Lazenby va ser una lamentable anècdota) en el rol de James Bond. Durant set entregues, entre els anys 1973 i 1985, va ser la nova imatge de l’agent 007 amb llicència per matar, suavitzant el personatge, sense deixar de ser letal i infal·lible seductor, amb un toc d’ironia, humor british i molt més glamur.

Però a la televisió Roger Moore sempre serà el Simon Templar de la sèrie El sant, creada per Leslie Charteris i que va triomfar arreu entre el 1962 i el 1969 (res a veure amb la pèssima adaptació cinematogràfica que va protagonitzar Val Kilmer), com el lladre que robava als dolents, i fins i tot com a Lord Brett Sinclair a ¡Los persuasores!, al costat de Tony Curtis, el 1971.

tracking