SEGRE
CRIDA: Aliança desapareguda

CRIDA: Aliança desapareguda

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Des d’aquestes línies voldria exposar el que em va succeir el 19 de març passat. Vaig anar a dinar amb una parella d’amics per celebrar Sant Josep al restaurant La Huerta de Lleida.

Sobre tres quarts de dues, minuts abans de començar a dinar, vaig anar als serveis per tal de rentar-me les mans. En fer-ho, em vaig treure l’aliança que portava i la vaig deixar oblidada damunt del lavabo. Era una aliança d’or blanc amb 7 brillants incrustats i una inscripció amb nom i data en l’interior, que m’havia regalat el meu marit, el dia que vaig complir 65 anys. Havent dinat, vaig adonar-me que no portava l’anell. Vaig anar a buscar-lo i ja no hi era. Vaig avisar el personal del restaurant, que molt amablement em va ajudar a regirar per tot arreu, però ja no el vam trobar enlloc. Des d’aquí voldria demanar a la persona que el va agafar, que si us plau el torni, de forma anònima si ho vol, al restaurant o bé el porti a l’oficina d’objectes perduts de la Guàrdia Urbana o als Mossos d’Esquadra.

Ho agrairia de tot cor, perquè a banda del valor econòmic, té un valor sentimental infinitament més gran, en ser l’últim regal del meu home, mort ara fa tres anys.

Moltes gràcies.

VIES PER AJUDAR A LA NOSTRA LECTORA - Correu: cercle@segre.com - Tornar l'anell al restaurant - Portar a objectes perduts de la Guàrdia Urbana o Mossos d'Esquadra

tracking