SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Estic indignat amb la gestió de la zona blava, amb qui s’encarrega de la seva gestió (i de retruc, amb el consistori municipal, per no prendre consciència del problema ni posar-hi mesures).

Avui, havent pagat el tiquet corresponent (de resident) al carrer Bisbe Ruano, on visc, m’he trobat una multa. Ràpidament he anat a cercar un agent de zona blava, per tal de fer-li avinent que el tiquet estava correctament col·locat, però la meva sorpresa ha estat la seva resposta: has estacionat en una zona que no et pertoca. Jo, amablement (però amb incredulitat), li he respost que he estacionat just al davant de casa meva, a la vorera paral·lela al meu portal.

L’agent, després de tornar a confirmar-ho, m’etziba que “aquest carrer” és l’únic que té aquesta problemàtica. I posteriorment em comenta: resulta que “només pots aparcar a un terç de Bisbe Ruano” perquè la teva zona només té assignat l’estacionament per a la meitat del carrer (i només fins a Vallcalent).

A banda de les explicacions de l’agent de zona blava, i de la meva perplexitat, crec que és força incongruent que un ajuntament permeti que els seus conciutadans paguin una taxa anual (per poder estacionar al carrer on viuen) i –per altra banda– els vagin multant per estacionar justament al mateix carrer on resideixen.

No seria més lògic que l’acabament d’una o altra zona fos al carrer següent? No entenc aquest sistema de divisió de les zones blaves, sobretot quan l’ajuntament –a través de l’empresa gestora d’aquest servei– és incapaç d’adonar-se de la incoherència de multar algú que estaciona –com fa habitualment, cada dia– el vehicle a 4 metres de casa seva (al mateix carrer on viu).

D’això se’n diu servei públic! Lleidatanes i lleidatans, a seguir pagant!

tracking