SEGRE

Alberto Velasco

Quimet Mateo, adéu amic

Director de Relacions Institucionals de Mahou San Miguel

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Era coneixedor de la teva malaltia i m’aferrava a l’esperança i optimisme sobre el teu futur. Quan parlàvem, sempre tenies al cap la teva Lleida estimada. M’explicaves els teus projectes per les festes de Reis, per Setmana Santa i dia a dia amb les teves il·lusions dipositades, primer a l’Associació de Veïns Templers-Escorxador i després a la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida.

Et sol·licitava consell i ajuda per poder descobrir i posar en relleu fets rellevants relacionats amb la història de Cerveses San Miguel. Com a responsable del seu Arxiu Històric, coneixies a la perfecció els esdeveniments i accions que l’empresa havia dut a terme des d’ara fa 60 anys. La casualitat ha volgut que aquest mes de maig en què es commemora l’inici de l’activitat de San Miguel ens hagis deixat.

Tots et recordem al teu vehicle retolat animant qualsevol esdeveniment esportiu, cultural i social relacionat no només amb Lleida i la seva província sinó en qualsevol lloc de l’Estat. Allà on siguis, segur que ja estaràs amb el micròfon anunciant el que s’esdevindrà.

En els últims anys vas ser el “guardià” de l’Arxiu. Gràcies al teu esforç i dedicació hem pogut preservar el patrimoni i la història d’una companyia com San Miguel, tan unida i vinculada a Lleida.

En nom propi i agraint-te de cor aquest compromís et dic: adéu, amic.

tracking