SEGRE

Fèlix Larrosa i Sara Mestres

Sobre una multa

Fèlix Larrosa. 2n tinent d’alcalde i regidor de Promoció i gestió de l’hàbitat urbà i rural. Sara Mestres. Regidora de Seguretat Ciutadana

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: 

En relació amb la carta titulada “Multat per aparcar a la vorera de davant” publicada el 15 de maig i firmada per E. Porta, l’Ajuntament de Lleida matisa el següent:

Les persones que viuen en carrers on hi ha zona blava poden gaudir d’una tarifa bonificada per aparcar-hi. Per assegurar que se’n beneficien només els residents, la ciutat s’ha dividit en 13 zones, de manera que els residents tenen una àrea assignada i acotada per poder estacionar amb un cost més reduït. Quan l’usuari tramita la seva targeta de resident se li facilita tota la informació, el plànol detallat de cada zona i la llista de carrers que s’hi inclouen, dades que també estan disponibles al web paeria.cat.

Entenem que alguns conductors que viuen en zones limítrofes poden suposar que places properes els corresponen però, precisament per evitar això, es facilita una informació clara i precisa de les zones, amb el plànol, la llista de carrers i, si escau, entre quins números de cada carrer es pot aparcar, com és el cas del c/ Bisbe Ruano i d’altres.

Lamentem l’entrebanc que la multa representa per a la persona firmant de la carta però la targeta de residents s’ha d’utilitzar de la manera fixada i respectant les zones, perquè beneficiï realment els seus usuaris. En tot cas, estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment.

Carta origen de la resposta, "Multat per aparcar a la vorera de davant"

tracking