SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Aprofito aquest espai del diari SEGRE per adreçar-me al Sr. Joan Vilella, regidor a l’ajuntament de Lleida pel Partit Popular. Des de fa un bon temps em té ben confós, ja que no sé si fa de regidor del Sr. Ros, alhora PSC o encara representa el Partit Popular? Sempre el veig en fotos d’actes públics amb el Sr. Ros al costat i no fa cap proposta de ciutat del seu programa (PP). A vostè el varen votar ciutadans/ciutadanes de Lleida ciutat, que s’identifiquen amb el programa de ciutat que el PP proposava. En els Plens dona suport als projectes del Sr. Ros, amb vot afirmatiu o abstenció, sincerament podríem dir que forma part de l’equip de govern PSC a l’ajuntament de Lleida. No és que hagi de despotricar de mala manera de la forma de governar de l’Alcalde Ros, però sí que hauria fer propostes positives per millorar la nostra ciutat i una crítica constructiva; és això el que esperen els votants del PP.

Sr. Vilella, vull pensar que el seu canvi d’actitud no sigui una enrabiada de vostè, com a conseqüència del fet d’anar en una de les dues candidatures en el passat congrés del PP a Lleida del 2017, candidatura perdedora.

Sr. Vilella, ja sap que quan s’aposta per una opció es pot guanyar o perdre, no és cap nouvingut al PP de Lleida. Ara espero que no faci un xemazo, marxar de regidor del PP com va fer el regidor Sr. Xema Solé Solá, expert en transfuguisme i amic seu, oi?

tracking