SEGRE

Angel Ros Domingo

Resposta al senyor Postius

Paer en Cap

Resposta al senyor Postius

Resposta al senyor Postius

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Agraeixo al senyor Postius la resposta a la meva carta perquè els seus arguments palesen del tot que el seu projecte no és de ciutat. Lleida no li interessa. Només pensa en la seva idea de país, una república independent, una aspiració legítima en democràcia si és fes en un marc legal, però que, de la manera unilateral com han decidit implementar-la, està generant pèrdua de riquesa i d’ocupació a Catalunya i en la resta d’Espanya així com danys fonamentals a la convivència a Catalunya.

Senyor Postius, això no va de sectarisme ni d’excavar trinxeres entre catalans. Això va d’entesa, de diàleg i de convivència amb total respecte a la pluralitat política del nostre país, que jo valoro. I en el cas del partit al qual vostè pertany, això hauria d’anar de responsabilitat, per dotar al país d’un govern efectiu, per fer front a les greus urgències de la societat civil i per permetre que s’aixequi l’aplicació de l’article 155 que vostès van provocar. I si vostè aspira a “posar la primera institució de la ciutat al servei de la República”, com assenyalava al seu article, el meu objectiu és evitar que la lògica surrealista de Waterloo –per tant, la irresponsabilitat i la inconsciència política– s’instal·lin a la Paeria.

Jo vull que el govern de la ciutat mantingui la dinàmica de seny, de legalitat i de diàleg que ha defensat al llarg del procés que vostès van iniciar i ara no saben com acabar.

Segueix el fil

  1. Carta de Toni Postius: Un encàrrec de Waterloo: fer forael tripartit del 155 de Lleida
  2. Carta d'Àngel Ros: Carta de resposta als que viuen en la realitat de Waterloo
  3. Carta de Toni Postius a Àngel Ros: Resposta a Ros
  4. Carta d'Àngel Ros a Toni Postius: Resposta al senyor Postius
tracking