SEGRE
Alzamora, amb la samarreta commemorativa dels seus cent partits.

Alzamora, amb la samarreta commemorativa dels seus cent partits.

Creat:

Actualitzat:

Avui va de cinema, i com a bona cinèfila que sóc, em remetré a la pel·lícula Volver a empezar del gran José Luis Garci (amb Oscar inclòs), per llançar un missatge al Força Lleida: cal reprendre el patró de joc del principi de temporada. Ja sabem que no comptem amb Rupnik, però cal girar full. La plantilla és la que és i amb ella cal continuar plantejant-se grans reptes, com per exemple, acabar jugant el play-off d’ascens a final de temporada...

La situació actual a la taula és bona. Hem baixat alguns llocs, és cert, però cal continuar donant la cara partit a partit perquè l’afició no es desencisi i continuï acudint al Barris Nord (encara que sigui a força d’invitacions regalades). Sempre quedem els socis de pedra picada que, encara que l’equip vagi malament, continuarem anant a donar-li suport perquè estimem el bàsquet.

El canvi de jugadors pot ser una de les causes per les quals no s’hagi acabat d’estructurar la plantilla desitjada. El lloc de base ha patit diverses situacions canviants: primer la marxa de Rupnik a l’ACB, després l’arribada d’Agustí Sans i la seua posterior sortida, un bon jugador al qual la inactivitat de què venia potser no li va permetre demostrar el seu estil de joc, i ara el fitxatge del grec Papantoniou que arriba amb moltes ganes d’acoblar-se tan ràpid com sigui possible a l’equip i agradar al públic, i com ell mateix diu, amb un enorme afany de victòries. Donem-li una oportunitat i, sobretot, confiança.

La clara derrota d’ahir davant del Clavijo, la tercera consecutiva que ha patit l’equip, ha estat l’últim partit de l’any al Barris Nord. Esperem que l’any 2017 porti millors auguris al Força Lleida. Jo ho penso demanar a la carta dels Reis d’Orient.

Bon any nou i... Força Lleida!

Alzamora, amb la samarreta commemorativa dels seus cent partits.

Alzamora, amb la samarreta commemorativa dels seus cent partits.

tracking