SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sí, és veritat. El Lleida pot posar el crit al cel i pensar que la temporada següent es tornarà a intentar sortir d’aquest pou sense fons que és la Segona B. El cap ens diu que és així i que el play-off no passa de ser una quimera, però el futbol té aquesta virtut, que d’altra banda només es dóna en política, de fer possible l’impossible. Tot depèn en bona mesura del TAD i de la seua decisió. Si finalment dóna els tres punts al Lleida del partit davant del Saguntí, jugar el play-off matemàticament encara seria possible. Sempre que es guanyi a Elda, sobre el paper més que fàcil, i el Balears perdi amb l’Alcoià i el Badalona amb el Llevant en l’última jornada. O sigui que opcions, mínimes si es vol, n’hi ha.

Tanmateix hi ha un altre punt que convindria destacar. I aquest no és cap altre que la continuïtat de Gustavo Siviero la pròxima temporada. Albert i Jordi Esteve, fidels al seu costum, no el van cessar quan les coses anaven malament i van confiar en ell fins al final. Una altra cosa és que considerin que sigui el tècnic del nou projecte de l’Esportiu per al pròxim exercici.

Escoltant el tècnic argentí a la sala de premsa del Camp d’Esports, i encara que no es pronunciés obertament ni en un sentit ni en un altre, el seu discurs sonava a comiat, a final de projecte, sobretot quan se li va escapar –accidentalment, o no– allò de “no s’ha de ser gaire llest per adonar-se que no sóc la primera opció”, o també quan va deixar anar allò que els retrets podrien ser d’anada i tornada entre el cos tècnic i el club que, d’altra banda, oficialment encara no s’ha pronunciat ni en un sentit ni en un altre.

En qualsevol cas i després de veure passar tants entrenadors, presidents i directius per la casa, l’experiència indica que l’argentí no seguirà, encara que un mai acaba de sorprendre’s.

En fi, que caldrà esperar doncs al feliç TAD i després esperar resultats. I a partir d’allà començar a planificar la següent temporada, independentment que hi hagi o no play-off, que com hem dit abans apunta que no.

tracking