SEGRE

Clinton demana als seus seguidors una "ment oberta" cap a Trump

Agraeix el lideratge d’Obama i el suport dels seus seguidors

Hillary Clinton

Clinton demana als seus seguidors que tinguin una "ment oberta" cap a Trump@Hillary Clinton

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, va confiar aquest dimecres que Donald Trump sigui un president "d’èxit per a tots els nord-americans" i va demanar als seus seguidors de tenir una "ment oberta" amb ell.

"Donald Trump serà el nostre president. Li devem una ment oberta i una oportunitat per liderar", va dir Clinton en un discurs davant de membres de la seua campanya i simpatitzants.

D’altra banda, Clinton, ha lamentat avui no haver pogut fer història convertint-se en la primera dona en arribar a la Casa Blanca, però es va mostrar convençuda que aquell moment arribarà aviat.

"Encara no hem trencat el sostre de vidre més alt i més dur. Però algun dia algú ho farà. Amb sort abans del que creiem", va dir Clinton en la seua primera aparició pública després de la seua derrota ahir davant el candidat republicà, Donald Trump.

En aquest sentit, Clinton va agrair el "lideratge determinant" del president nord-americà, Barack Obama, i va demanar als seus seguidors que segueixin buscant els "seus propis somnis" per lluitar "pel que és just".

"El nostre país té un enorme deute" amb el president nord-americà, Barack Obama, i amb la primera dama, Michelle, va afirmar Clinton en un el seu primer discurs després de confirmar-se la seua derrota.

Clinton, en el seu missatge davant de desenes de seguidors i ajudants en un hotel de Nova York, va afirmar que el "lideratge determinant" dels Obama "ha significat molt per a molts nord-americans i gent al voltant del món

tracking