SEGRE

trànsit

Denunciat per conduir sense carnet un Lamborghini a 170 km/h per l'AP-7 a Girona

Havia estat enxampat dues vegades més en l’últim mes i mig per circular sense permís de conduir

La captura del radar.

Denunciat per conduir sense carnet un Lamborghini a 170 km/h per l'AP-7 a GironaMossso d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el dia 14 de gener, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i resident a Lloret de Mar (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van passar el mateix 14 de gener en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 61 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Gregori (La Selva).

Quan faltaven cinc minuts per la una del migdia, els mossos van detectar un esportiu de gamma alta de la marca Lamborghini que circulava a 170 km/h, en un tram limitat genèricament a 120 km/h.

Els agents van aturar-lo i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir. Al revisar la documentació del vehicle, que utilitzava unes plaques de matrícula temporals, van veure que aquestes havien perdut vigència el passat mes de juny.

Per aquest motiu se’l va denunciar administrativament per l’excés de velocitat i per circular amb unes plaques de matrícula temporals caducades. A més, també va ser denunciat penalment per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís.

Es dóna la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat penalment pel mateix fet dues vegades més, una durant el mes de desembre i l’altra a principis del mes de gener d’enguany.

Els agents van citar l’home per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners (La Selva).

tracking