SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Mor per trets de la policia un suposat agressor masclista a Sevilla

Troben al riu Arga el cos de la dona assassinada a Navarra aquest dissabte

Serveis fúnebres i agents retiren el cos.

Serveis fúnebres i agents retiren el cos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir ahir a la localitat sevillana de La Algaba en un enfrontament amb diversos agents de la Policia Local que pretenien reduir-lo després que la seua parella sentimental l’hagués denunciat per violència de gènere. Fonts municipals, del servei d’Emergències 112 i de la Guàrdia Civil van informar que cap a les cinc de la matinada van rebre una trucada del telèfon d’assistència a víctimes de violència de gènere (016) per una agressió en un domicili de La Algaba. Després d’això, es va donar avís a la Guàrdia Civil, els serveis sanitaris del 061 i la Policia Local, que van intentar reduir l’home denunciat. Tot seguit, va originar-se un enfrontament en el qual ell hauria agredit amb un matxet dos dels policies, que van resultar ferits quan intentaven reduir-lo per a la detenció. Segons fonts de la investigació, a causa de la violència que feia servir el denunciat, un dels agents va disparar contra ell, la qual cosa li va provocar la mort pràcticament en l’acte. Un dels policies va patir una ferida al cap, mentre que l’altre té diverses ferides defensives al braç. Els dos agents ferits van ser traslladats al servei d’urgències de l’Hospital Virgen Macarena de Sevilla capital, mentre que un equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es va desplaçar fins al lloc dels fets a La Algaba, un municipi situat a uns vint quilòmetres de la capital sevillana. Els serveis sanitaris van atendre a l’habitatge la parella sentimental de l’home mort i la seua filla a causa d’una crisi d’ansietat. Segons l’ajuntament de La Algaba, la dona de la víctima no havia presentat denúncia prèvia per maltractaments.

D’altra banda, els Bombers van recuperar ahir al riu Arga el cos de la dona de Burlada, la parella de la qual va confessar dilluns haver-la matat i llançat al riu dissabte passat.

El cadàver va ser localitzat a l’altura del pont d’El Vergel, segons va informar el Govern de Navarra. La parella de la veïna de Burlada es va presentar dilluns a la comissaria de Policia Nacional dient que havia escanyat la seua dona i que havia tirat el cadàver al riu Ulzama, a Arre.

L’autor confés del crim va declarar dimarts al migdia davant de la jutge, que va decretar el seu ingrés a la presó. La titular del jutjat de Violència sobre la Dona li imputa un delicte d’homicidi.

tracking