SEGRE

PARTITS PRIMÀRIES

Susana Díaz advoca per la unitat i Patxi López demana no caure en una “batalla”

Susana Díaz, en un acte públic ahir a Palència.

Susana Díaz, en un acte públic ahir a Palència.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, va afirmar ahir que el PSOE es troba en el moment de decidir quin partit vol ser i que després serà el moment d’elegir el seu líder perquè “el que fa falta és un congrés d’unitat” per aconseguir un partit unit capaç de guanyar les eleccions. Va assegurar que les trobades previstes amb els militants, que van començar ahir a Palència, tenen per objectiu el d’“intercanviar solucions i problemes” per aconseguir arribar a un “partit útil” que “reconeguin els ciutadans” i serveixi els interessos d’Espanya.

Per la seua part, el candidat a la secretaria general del PSOE, Patxi López, va demanar que les primàries per dirigir el partit siguin “una lliçó de democràcia” i no convertir la confrontació d’idees i projectes en “una batalla fratricida”. López va celebrar a Portugalete el primer acte de la campanya per presentar la seua candidatura, on va demanar reconstruir el partit “entre tots i junts”.

D’altra banda, el líder del PSC, Miquel Iceta, va garantir la “neutralitat” dels socialistes catalans en el pròxim procés de primàries.

tracking