SEGRE

POLÍTICA PARTITS

El PSOE andalús carrega contra Sánchez i el titlla de ‘demagog’

El PSC espera solucionar el conflicte amb la direcció ben aviat

Pedro Sánchez.

Pedro Sánchez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Organització del PSOE andalús, Juan Cornejo, després d’assegurar que aquesta federació “respecta” la candidatura anunciada per Pedro Sánchez a la Secretaria General, va reclamar que no “enganyi” els militants.

“Ja està bé de demagògia, de fal·làcies i d’enganyar!”, va afirmar Cornejo, que va demanar al que va ser líder del partit que “digui la veritat” i expliqui, per exemple, per què no es va consultar a la militància la posició del PSOE davant de la investidura en comptes de convocar un “congrés exprés” que, a més, va ser “tombat”.

Poc després, la gestora del PSOE va fer una crida a la calma i va demanar “respecte” per a tots els candidats a liderar el partit després de les acusacions de Cornejo a l’exsecretari general.

D’altra banda, el PSC va assegurar que el conflicte amb el PSOE pel vot diferenciat en la investidura de Mariano Rajoy es troba en “vies de solució” però va reclamar “paciència” i “intel·ligència”, en paraules de la representant dels socialistes catalans a la direcció interina, Teresa Cunillera. L’exdiputada lleidatana es va incorporar a la gestora la setmana passada i va assegurar que la reunió entre les dos organitzacions va ser “cordial i efectiva”. Cunillera va dir també que la voluntat d’entesa és mútua i per tant va valorar que “el que comença amb bon ambient només pot acabar bé”.

Per la seua part, el secretari d’Organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, va saludar la candidatura de Pedro Sánchez a les primàries del PSOE com la de qualsevol altre militant i va reiterar l’“escrupolosa” neutralitat del PSC, que observarà el partit durant tot el procés.

tracking