SEGRE

SUCCESSOS POLICIA

Sis mossos ferits en un aldarull a l’Hospitalet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits ahir a la matinada a l’Hospitalet de Llobregat durant una actuació policial contra un grup de persones que estaven provocant aldarulls al carrer i que intentaven bolcar vehicles.

Els incidents es van produir una mica abans de les cinc de la matinada al carrer Illes Canàries, al barri de la Florida de l’Hospitalet, segons van confirmar els Mossos d’Esquadra.

Un sindicat de mossos demana no tolerar aquests fets i reclama una condemna exemplar

Diverses patrulles policials van acudir al lloc dels fets al rebre una alerta de veïns, que denunciaven que s’estaven produint altercats al carrer i que hi havia persones que provaven de bolcar cotxes que hi havia aparcats a la via pública.

Alguns dels implicats en els aldarulls es van resistir a l’acció policial i van agredir els policies, alguns dels quals van patir ferides i van haver de ser traslladats a l’Hospital de Bellvitge. Segons fonts properes al cas, els Mossos d’Esquadra van detenir un mínim de dos persones relacionades amb els aldarulls i les agressions.

El sindicat dels Mossos d’Esquadra SAP-Fepol va exigir ahir “tolerància zero” davant de l’agressió. En un comunicat, el sindicat va qualificar els fets d’“inacceptables”, va reclamar respostes contundents amb l’objectiu que cap mosso pateixi agressions en l’exercici de les seues funcions i va demanar “una condemna exemplar” per als agressors.

tracking