SEGRE

POLíTICA

La Generalitat nega reunions secretes i critica que només hi hagi notificacions

Els membres del Govern català han rebut un nou apercebiment del TSJC exigint el compliment de l’última sentència del Constitucional

La Generalitat nega reunions secretes i critica que només hi hagi notificacions

La Generalitat nega reunions secretes i critica que només hi hagi notificacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha subratllat aquest dimarts que no hi ha hagut "reunions secretes" entre els presidents Mariano Rajoy i Carles Puigdemont i ha denunciat que "l’únic que entra per la porta de Palau de la Generalitat són notificacions" judicials.

Munté ha comparegut en roda de premsa després de la reunió setmanal d’un Govern els membres del qual han rebut un nou apercebiment del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya exigint el compliment de l’última sentència del Constitucional, que va anul·lar una resolució del Parlament sobre el referèndum.

"És una nova mostra de l’'operació diàleg', és l’únic que entra per la porta del Palau de la Generalitat", ha afirmat la consellera.

Munté ha subratllat que no hi han hagut "reunions secretes" entre Rajoy i Puigdemont ni contactes que no s’hagin donat a conèixer públicament, i ha posat com a exemple la trucada del president català el del Govern central quan va ser investit.

La portaveu ha dit que és "sorprenent" que "no s’hagi produït oferta ni concreció" sobre la proposta de reunió amb Rajoy i ha deixat clar que el president Puigdemont no té cap "problema d’agenda".

tracking