SEGRE

SUCCESSOS

El repartidor del vídeo del 'caranchoa' al·lega davant de jutge que temia ser robat

El 'youtuber' Sergio Soler ha justificat que pengés a Internet el vídeo de l’agressió amb l’argument que aquest tipus de bromes és el que li demana el seu "mig milió de seguidors"

El repartidor del vídeo del 'caranchoa' al·lega davant de jutge que temia ser robat

El repartidor del vídeo del 'caranchoa' al·lega davant de jutge que temia ser robat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El repartidor de paqueteria que, suposadament, va agredir un conegut 'youtuber' dedicat a les bromes amb càmera oculta que li acabava de dir "caranchoa" ha al·legat aquest dijous en un judici celebrat a Alacant que va reaccionar d’aquesta manera en témer que pogués estar sent víctima d’un robatori.

La fiscalia ha sol·licitat per al presumpte agressor, Ricardo Osorio, el pagament d’una multa de 120 euros per un delicte lleu de lesions, mentre que l’advocat de la víctima, el 'youtuber' anomenat 'Mr .Granbomba', ha reclamat que la multa sigui de 180 euros i una indemnització per al seu client de 300 euros.

En la seua declaració, el 'youtuber', Sergio Soler, ha justificat que pengés a Internet el vídeo de l’agressió, que es va convertir en viral, amb l’argument que aquest tipus de bromes és el que li demana el seu "mig milió de seguidors".

Per la seua part, la defensa del repartidor ha demanat al jutge l’absolució del seu client després d’invocar l’atenuant d’obcecació i l’eximent de legítima defensa.

Els fets van ocórrer el passat 9 de desembre quan 'Mr .Granbomba', que té 20 anys, es va dirigir a Osorio mentre aquest repartia uns paquets i li va preguntar per una direcció mentre l’anomenava "caranchoa", la qual cosa va provocar que el treballador li increpés i li donés una plantofada.

"No s'ho va prendre gaire bé i em va agredir. Es va posar nerviós. Jo em vaig disculpar amb ell reiterades vegades però no li vaig dir on era la càmera perquè vaig pensar que podia trencar-la", ha afirmat el popular 'youtuber' en la vista, celebrada al jutjat d’Instrucció 8 d’Alacant.

En aquesta línia, ha mantingut que no volia ofendre el repartidor i encara que admet que moltes vegades la finalitat dels seus vídeos és "enfadar la gent", mai no ha actuat amb "maldat" i únicament pretén "entretenir" els seus "subscriptors".

A preguntes de la defensa, ha assenyalat que aquesta és la primera agressió física que patia per la seua activitat al canal Youtube, encara que el magistrat ha acceptat la reproducció a la sala de diversos vídeos, a més del de 'caranchoa', en els quals s’observa que és colpejat o sacsejat per cinc víctimes de les seues bromes.

"No crec que dos paraules puguin provocar una agressió. Unes persones s'ho prenen de vegades millor i d’altres pitjor, però no crec que els meus vídeos facin patir les persones", ha assenyalat "Mr .Granbomba", que arran d’aquest incident ha traspassat el seu canal a Youtube i ha deixat tota activitat a les xarxes socials.

Ha assegurat que no es penedeix del que va fer i ha explicat que ell interpretava "un personatge" en els seus vídeos, "un paper de bromista", i després els penja al seu canal de Youtube "amb el consentiment de la gent".

"És el meu treball. És el que em demanen el meu mig milió de seguidors", ha puntualitzat, i ha admès a continuació haver venut el seu canal de Youtube a l’empresa il·licitana dedicada a la producció d’ulleres de sol Hawkers, encara que no ha volgut revelar quants diners ha rebut perquè el contracte és "confidencial".

Per la seua part, el missatger acusat de l’agressió ha al·legat que no és una persona agressiva però que va reaccionar de forma violenta en pensar que li volien "treure els paquets" que estava repartint.

"Érem en plena precampanya de Nadal i hi havia bastant xivarri. Quan vaig arribar a la nau de l’empresa vaig donar l’informe del que m’havia ocorregut, vaig dir que creia que m’havien intentat robar", ha relatat Osorio.

Segons la seua versió, els fets li han causat diferents perjudicis ja que ha hagut d’acudir a un psicòleg i medicar-se per l’ansietat que pateix, i la gent no para de reconèixer-lo i parar-lo pel carrer, moltes vegades per dir-li que havia d’haver-li "donat dos bufetades" al 'youtuber' en lloc d’una.

El seu lletrat, Carlos Frigola, ha anunciat que interposarà una querella contra Soler per un delicte d’injúries i calúmnies, ja que en un vídeo qualifica el seu client de "desequilibrat mental", "amargat", "estúpid", "prepotent" i "delinqüent".

A més, l’advocat ha demanat al jutge que dedueixi testimoni contra el denunciant després d’afirmar que ha incorregut en un delicte de denúncia falsa.

tracking