SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Apunyala la parella encinta i mata el nadó a Barcelona

L’home, que es va autolesionar, ha estat detingut || La dona continua ingressada en estat greu en un hospital

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona en avançat estat de gestació va ser agredida ahir amb una arma blanca presumptament pel seu company sentimental, que va ser detingut, en un pis del districte barceloní de Nou Barris, per la qual cosa va haver de ser ingressada en un hospital de la capital catalana, on més tard va morir el fetus.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, la víctima és una dona de 31 anys i de nacionalitat polonesa, mentre que el presumpte autor de l’agressió, acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, és un home de 33 anys de la mateixa nacionalitat.

Detingut un jove de 19 anys per un presumpte delicte d’agressió sexual i maltractaments

Els Mossos van rebre prop de les 13.00 hores un avís que alertava que s’estava produint una baralla a l’interior d’un domicili de Nou Barris, al portal del qual va ser trobada després la dona embarassada ferida, que intentava fugir del lloc.

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques van atendre la dona, la van estabilitzar i la van traslladar a un centre hospitalari en estat crític. A l’interior del domicili en el qual es va produir el succés els Mossos van trobar el presumpte agressor, atrinxerat en una habitació i que s’hauria autolesionat, que va ser detingut i traslladat a un altre centre hospitalari.

La directora de l’Institut Català de les Dones (ICD), Teresa Pitarch, va condemnar la greu agressió, i va reiterar la determinació del Govern en l’eradicació de la violència masclista. D’altra banda, agents de Policia Nacional van detenir a Pamplona un jove de 19 anys de nacionalitat boliviana com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual. Pel que sembla, la víctima, de 18 anys, es trobava a casa d’un amic acompanyada del seu nòvio. En un moment, la seua parella es va enfadar amb ella i va marxar del lloc. A l’anar a calmar-lo, l’agressor la va subjectar pel coll de forma violenta i la va agredir físicament.

L’endemà, li va colpejar el rostre i cos i la va agredir sexualment. Era la segona vegada que tenia lloc un succés com aquest i pel qual ja va ser detingut.

tracking