SEGRE

Un pres procedent de Lleida s'enfila a la teulada de la Model de Barcelona

Es tracta d’un jove de 21 anys que va arribar aquest dilluns del Centre Penitenciari de Ponent

El pres, aquest dimarts al sostre de la Model.

Un pres procedent de Lleida s'enfila a la teulada de la Model de BarcelonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pres ha aconseguit eludir aquest dimarts la vigilància de la presó Modelo de Barcelona, que en pocs mesos tancarà les seues portes, i s’ha enfilat a la teulada de la presó, on encara roman sota control policial sense que de moment hagi manifestat les seues intencions.

Segons han informat Efe fonts properes al cas, l’intern ha aconseguit accedir a la teulada de la vetusta presó barcelonina, on roman en una situació controlada per un dispositiu dels Mossos d’Esquadra, que han acudit al lloc alertats per la direcció del centre penitenciari.

El pres és un jove de 21 anys que aquest dilluns va arribar a la presó barcelonina procedent del Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida.

Aquest incident se suma al que van protagonitzar la nit de divendres passat dos interns del mateix centre penitenciari, que van intentar fugir de la seua cel·la obrint un forat al sostre amb una barra de ferro.

Aquest intent de fuga va ocórrer cap a les 23.00 hores a la cel·la 419, que està situada a la quarta galeria, que és la més conflictiva, ja que en ella es troben els condemnats multireincidents.

Els funcionaris de presons van actuar alertats pel soroll i van aconseguir avortar la fuga.

La presó Modelo, la més antiga de Catalunya amb 113 anys d’història, tancarà les seues portes al juny, després de traslladar a la majoria dels seus presos a Brians-1, el que permetrà que la Generalitat entregui les claus d’aquest recinte de l’Eixample a l’Ajuntament de Barcelona perquè li doni un nou ús.

tracking