SEGRE

SEGURETAT

Dos detinguts per terrorisme gihadista a Roda de Ter

Els arrestats, dos homes de nacionalitat marroquí, realitzaven activitats dirigides a la captació i radicalització de persones

Dos detinguts per terrorisme gihadista a Roda de Ter

Dos detinguts per terrorisme gihadista a Roda de Ter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de nacionalitat marroquina a Roda de Ter (Barcelona) en el marc d’una operació contra el terrorisme gihadista que s’ha iniciat aquesta matinada.

L’operació, que ha començat cap a les 4.00 hores i segueix oberta, ha suposat, fins el moment, la detenció dels dos homes, de 26 i 37 anys, per presumptes delictes de captació i activitat a la xarxa, i un total de tres registres en la mateixa població, segons ha informat la Policia de la Generalitat.

L’operació es realitza a instàncies del Jutjat d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional per presumptes delictes relacionats amb el terrorisme gihadista.

La investigació, duta a terme pels serveis dels Mossos especialitzats en la lluita antiterrorista, es va iniciar després de detectar-se que els ara detinguts realitzaven activitats dirigides a la captació i radicalització de persones.

A més, les persones investigades haurien realitzat també accions d’enaltiment del terrorisme i d’incitació a cometre delictes de terrorisme.

tracking