SEGRE

CORRUPCIÓ CAS PALAU

El conserge del Palau comprava lingots d’or per a Fèlix Millet

Declaració ahir d’un dels testimonis en el ‘cas Palau’.

Declaració ahir d’un dels testimonis en el ‘cas Palau’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels conserges del Palau de la Música va comprar lingots d’or per a Fèlix Millet per un valor de 24.000 euros. Així ho va explicar ahir en el judici d’aquest, on van declarar cinc conserges i part del personal de la institució destinat, justament, als comptes de la institució. Xavier E. va relatar com la secretària de Millet, Elisabeth Barberà, li donava diners per comprar coses personals per a Millet, com ara pel·lícules o colònies, i una vegada li va donar 24.000 euros per a lingots d’or. Josep Maria A., Francisco Miguel R. i Enrique R. van explicar que, en els seus casos, era l’excap de comptabilitat del Palau, Rosalía Inglés, la que els donava el taló per anar a cobrar al banc en nom de la institució.

Per la seua part, el que era director de l’oficina central de Caixa Catalunya en aquella època no va veure sospitós que els bidells del Palau retiressin milers d’euros.

D’altra banda, l’extresorer i l’excomptable de l’Orfeó Català –una de les tres entitats que conformen el Palau– van reconèixer que es van desentendre de la gestió econòmica de la societat.

tracking