SEGRE

EUA POLÈMICA

El Senat investiga el gendre de Trump pels llaços russos

Es va reunir amb l’ambaixador als EUA i un empresari vetat per Washington || Ivanka Trump, en reunions amb el seu pare

Ivanka Trump va acompanyar el seu pare a una reunió oficial.

Ivanka Trump va acompanyar el seu pare a una reunió oficial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Intel·ligència del Senat dels Estats Units té previst interrogar Jared Kushner, assessor i gendre del president Donald Trump, per les seues presumptes relacions amb les autoritats russes.

Segons The New York Times, la comissió d’Intel·ligència de la Cambra Alta va traslladar al febrer a la Casa Blanca el seu interès per interrogar Kushner per les trobades que va gestionar amb l’ambaixador rus als EUA, així com amb representants d’un banc sancionat al desembre, en plena transició presidencial.

El fiscal general dels EUA insta les ‘ciutats santuari’ a detenir indocumentats

El Congrés nord-americà manté oberta una investigació amb l’objectiu d’aclarir els possibles vincles entre l’entorn de Trump i el Kremlin, que han enterbolit els dos primers mesos de mandat del magnat novaiorquès.

Aquests llaços ja li van costar el lloc al seu assessor de Seguretat Nacional, Michael Flynn, i han enfosquit la tasca del fiscal general, Jeff Sessions.

Una portaveu presidencial va confirmar una trobada entre Kushner i l’ambaixador rus, així com una segona reunió a la qual hauria assistit un ajudant del gendre de Trump en representació seua. El marit d’Ivanka Trump també es va veure amb un representant del banc Vnesxeconombank, sancionat per l’annexió de Crimea a Rússia.

Per la seua part, Donald Trump es va reunir ahir en companyia de la seua filla Ivanka amb un grup de petites empresàries per transmetre’ls que és una “prioritat absoluta” del seu Govern ajudar-les a enfortir-se perquè segueixin creant llocs de treball. D’altra banda, Trump va confirmar que Ivanka planeja assistir a una cimera sobre l’enfortiment econòmic de les dones que se celebrarà a Berlín a l’abril, convidada per la cancellera alemanya, Angela Merkel.

D’altra banda, el fiscal general, Jeff Sessions, va instar les anomenades ciutats santuari a tornar a col·laborar amb les autoritats federals per detenir i deportar els indocumentats i aquells immigrants que hagin comès algun crim.

tracking