SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Sánchez donarà la llista dels donants al Tribunal de Comptes

Sánchez, en un míting.

Sánchez, en un míting.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura de Pedro Sánchez a les primàries a la secretaria general del PSOE entregarà el proper mes de juliol al Tribunal de Comptes el llistat dels seus donants com a annex a la comptabilitat del partit, segons l’acord que va assolir ahir amb la direcció de la gestora, a la qual va reiterar que tancarà el seu crowdfunding quan les primàries quedin convocades formalment aquest dissabte.

L’acord es va produir hores després que el Tribunal de Comptes donés la raó a la gestora i recordés que la precampanya està subjecta a la llei de Partits. Va recordar que el finançament de primàries del 2014 va formar part dels comptes del PSOE.

L’assessor jurídic de la candidatura de l’exsecretari general socialista, Andrés Perelló, es va mostrar satisfet amb l’acord a l’assegurar que “s’ha demostrat que teníem raó”, va afirmar al final de la reunió celebrada a la seu de Ferraz. L’expresident del Govern i exlíder del PSOE Felipe González, per la seua part, va ironitzar amb el suposat enderrocament al qual havia al·ludit dilluns Pedro Sánchez: “Jo sé que ell no va posar l’urna darrere de la cortina.”

tracking