SEGRE

CRIM VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home assassina la seua dona i els dos fills i després se suïcida

A l’espera de la investigació, tot apunta a un possible cas de violència masclista

Trasllat d’uns dels cossos trobats a la casa de Criptana.

Trasllat d’uns dels cossos trobats a la casa de Criptana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i els seus dos fills, un nen i una nena de 5 i 8 anys, van ser trobats morts en un habitatge de Campo de Criptana, a Ciudad Real, en un possible cas de violència masclista, segons va informar la Guàrdia Civil, mentre que el pare també va morir al precipitar-se per la finestra del domicili.

El Servei d’Atenció i Coordinació d’Urgències i Emergències 112 va rebre un avís a les 08.59 del matí d’ahir que alertava que un home de 44 anys d’edat s’havia precipitat des de la finestra d’un segon pis. A l’arribar-hi, els mitjans sanitaris van certificar la seua mort. Poc després, la Policia Local va accedir a l’habitatge i va trobar-hi una dona, un nen i una nena morts.

El Govern de Castella-la Manxa va informar que no hi havia denúncia prèvia ni antecedents per maltractaments, i la dona i la seua família no havien sol·licitat recursos de l’Executiu regional, però el delegat del Govern central a Castella-la Manxa va confirmar que la relació entre la dona i l’home era de matrimoni.

Els veïns de la localitat es van mostrar sorpresos, perquè, segons diuen, “eren un matrimoni normal i corrent” i “l’home era molt conegut perquè ha treballat tots els estius a la piscina municipal”. En cas de confirmar-se que aquest és un nou cas de violència masclista, el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles ascendiria a divuit i els menors assassinats, a tres, en el que va de 2017.

Trobat el cadàver d’una dona al passeig de Màlaga? Agents de la Policia Nacional mantenen oberta una investigació després de la troballa del cadàver d’una dona al carrer Órfila de Màlaga capital, als voltants del passeig marítim Antonio Machado, però no es va precisar l’estat del cos ni si presentava signes de violència.

tracking