SEGRE

SUCCESSOS

Violen una jove de Barcelona a prop de l’aeroport de Munic

Després de participar en una festa amb companys de feina

Violen una jove de Barcelona a prop de l’aeroport de Munic

Violen una jove de Barcelona a prop de l’aeroport de MunicEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove espanyola de 26 anys va ser violada en la nit de dissabte a diumenge als voltants de l’aeroport de Munic (sud d’Alemanya), va informar la policia alemanya.

Segons va explicar a Efe un portaveu de la policia del Nord d’Oberbayern, la jove -nascuda a Barcelona- va ser assaltada per l’esquena per almenys un desconegut entre les dotze de la nit i les dos del matí, quan tornava al seu domicili a la petita localitat d’Hallbergmoos després d’anar a una festa amb diversos companys de feina.

No obstant això, la jove no va ser descoberta fins les sis del matí, quan un home que practicava "jòguing" la va trobar, amb clars símptomes d’hipotèrmia, en les proximitats de l’aeroport de Munic, en un petit turó per a visitants des del qual es pot contemplar la pista d’enlairament.

L’espanyola estava demanant ajuda i l’home va alertar immediatament els serveis d’emergència, que la van traslladar d’urgència a un centre mèdic proper, on va ser atesa.

Les forces de seguretat, que han iniciat d’ofici una investigació, estan buscant dos persones que van parlar amb la jove a la festa, encara que es desconeix si estan d’alguna forma relacionats amb la violació.

Es tracta de dos estrangers que van travar conversa amb l’espanyola a la festa i que a partir de cert moment van començar a assetjar-la.

La jove va demanar llavors ajuda als seus companys de feina i aquestes dos persones, en ser advertides per tercers, van demanar perdó a l’espanyola i es van allunyar.

Segons les descripcions aportades per les forces de seguretat, ambdós eren morenos i un no parlava ni anglès ni alemany i l’altre alguna cosa d’anglès i gairebé res d’alemany, i la seua llengua materna comuna podria, segons testimonis, ser l’àrab.

tracking