SEGRE

ALICANTE

Una conductora èbria mata dos ciclistes i deixa tres ferits greus

Investigadors a la zona de l’accident entre restes de les bicis.

Investigadors a la zona de l’accident entre restes de les bicis.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una conductora que va donar positiu en el control d’alcoholèmia i drogues va atropellar aquest diumenge al matí un grup de sis ciclistes mentre circulaven per la carretera que uneix Oliva i Dénia, i va provocar la mort de dos d’ells, ferides molt greus un altre i greus a dos més.

Els dos morts, un de 28 i un altre d’uns 50 anys, pertanyien al club d’atletisme Llebeig de la Xàbia, i el més jove era fill de l’exalcalde de la localitat Eduardo Monfort.

La conductora, de 28 anys, va ser detinguda per la Guàrdia Civil i se li imputen dos delictes d’homicidi imprudent, segons van informar fonts de la investigació. L’accident va tenir lloc a les 8.30 hores del matí al punt quilomètric 205 de la carretera N-332 entre les localitats d’Oliva i Dénia, quan per causes que es desconeixen la conductora del turisme va atropellar els ciclistes.

Per la seua banda, l’alcalde de Xàbia, José Chulvi, va explicar que els veïns estan “consternats” i que els homes morts eren molt coneguts. L’ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial a partir d’avui per la mort dels dos ciclistes.

tracking