SEGRE

Uns altres tres detinguts al sud de Manchester en relació amb l'atemptat

La policia ha efectuat diversos registres en domicilis de la ciutat

Agents de la policia aquest dimecres a la ciutat de Manchester.

Uns altres tres detinguts al sud de Manchester en relació amb l'atemptatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes han estat detinguts aquest dimecres al sud de Manchester en relació amb l’atemptat perpetrat dilluns passat en aquesta ciutat del nord-oest de la Gran Bretanya, en el que 22 persones van perdre la vida i 64 van resultar ferides, ha informat aquest dimecres la Policia britànica. Els arrestos d’aquests tres individus, les identitats dels quals no han estat facilitades, es van efectuar després que els agents duguessin a terme registres en domicilis d’aquesta part de la ciutat.

La Policia ja havia detingut ahir un home de 23 anys, també al sud de Manchester, presumptament relacionat amb l’atemptat, amb la qual cosa s’eleva a quatre el nombre de detencions en el marc de la investigació. L’atac contra l’estadi Manchester Arena va ser presumptament perpetrat per un únic terrorista suïcida, Salman Abedi, de 22 anys, nascut en aquesta ciutat i d’origen libi, que va fer detonar un artefacte explosiu a la sortida d’un concert de la cantant Ariana Grande.

La ministra britànica d’Interior, Amber Rudd, ha dit avui que "sembla probable" que Abedi no va actuar sol i va agregar que el terrorista era conegut "fins cert punt" pels serveis secrets britànics.

Segons ha informat avui el diari britànic "The Guardian", la Policia de Manchester ha desplegat agents entorn de la mesquita Didsbury, al sud d’aquesta ciutat, on acudien pel que sembla el terrorista suïcida i alguns dels seus familiars.

Allà romanen des que es va produir l’atac, segons aquest diari, un furgó policial, una unitat de vídeo i diversos agents uniformats.

tracking