SEGRE

TRIBUNALS BARCELONA

Sis joves a judici acusats d'una violació múltiple

Per violar una menor per torns durant una festa a Manresa || Fiscalia demana penes d’entre deu i quinze anys

Els acusats durant la sessió del judici d’ahir.

Els acusats durant la sessió del judici d’ahir.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis joves estan sent jutjats a l’Audiència de Barcelona acusats d’haver violat per torns una menor de catorze anys que es trobaven sota els efectes de l’alcohol en una festa celebrada en una fàbrica abandonada a Manresa l’octubre del 2016. La Fiscalia demana per a ells penes d’entre deu i quinze anys de presó per un delicte d’abusos sexuals; en canvi, l’acusació particular exercida per la víctima qualifica l’atac d’agressió sexual, a l’entendre que es va intimidar i sotmetre la jove per la força i eleva la petició de pena a entre 20 i 25 anys. Els fets van tenir lloc durant un botellón celebrat en una fàbrica abandonada de Manresa i aprofitant que la víctima es trobava èbria un dels acusats es va emportar la menor a una caseta propera i la va violar, alhora que va convidar la resta d’acusats a fer el mateix en torns de quinze minuts cadascun. Després de l’agressió, un altre dels processats va exhibir una pistola de fogueig i va amenaçar la resta d’assistents perquè no expliquessin el que havia passat. Durant el judici els acusats van negar haver mantingut relacions amb la denunciant i que amenacessin els altres adolescents assistents a la festa perquè no expliquessin res del que va passar.

El 2011 l’arrestat va ser condemnat a sis anys de presó per haver abusat d’una noia utilitzant el mateix modus operandi. Després de complir la pena, l’home, de vint-i-nou anys i nacionalitat equatoriana, va quedar en llibertat encara que es considerava que era un pres amb un elevat risc de reincidència.

Un violador reincident entra a la presó per agredir una jove

El jutjat d’Instrucció 2 de Girona ha ordenat l’ingrés a la presó sense fiança per a un violador reincident que va agredir sexualment una menor de 13 anys a Girona la nit de Sant Joan. L’adolescent el va identificar durant una roda de reconeixement. Els fets van tenir lloc la nit del 24 de juny, quan la menor tornava a casa i va ser abordada pel detingut, que la va introduir al portal de l’edifici on resideix la jove i la va violar.

tracking