SEGRE
Pimec

Pimec

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ets jove i empresari? Estàs plantejant tirar endavant el teu propi negoci? Necessites formar-te però no tens temps? Necessites finançament? Tens la sensació que et falta experiència en molts temes? Et costa explicar el que fas? Et costa fer un pla de màrqueting?

Si has acabat de llegir totes les preguntes, i en alguna o unes quantes has respòs que sí, sàpigues que no ets l’únic, hi ha altres joves amb els mateixos plantejaments i necessitats, i des de Pimec joves, entre tots, aportem solucions i treballem per portar els problemes, les necessitats i les propostes dels joves empresaris davant de les administracions i els poders de decisió.

A Pimec Joves Lleida donem recolzament i representació als joves empresaris i emprenedors davant dels agents polítics, socials i econòmics. També defensem les necessitats d’aquest col· lectiu d’empresaris tot fomentant i incentivant debats i trobades per tal que s’estableixin contactes entre els assistents. Com a agent social més representatiu a Catalunya, a Pimec ens proposem representar el col·lectiu de joves empresaris a través de Pimec Joves.

Per això des de Pimec Joves oferim:

  • Formació als associats, en els temes d’interès, una oferta que aporti coneixement específic.
  • Informació segmentada sobre aspectes d’interès o actualitat que els puguin afectar directament o indirectament. 
  • Interacció entre els associats per crear una xarxa potent orientada al negoci.
  • Facilitem la promoció de les empreses i persones associades davant d’interlocutors d’interès.
  • Transmetem les problemàtiques genèriques i específiques directament a Pimec per tal que les incorpori en la seva tasca patronal i institucional.

Els joves empresaris tenim molt a dir, molt a aprendre i, sobretot, molt a fer. Creiem fermament que la unió fa la força i de ben segur que junts serem millors

Sóc jove i empresari, ara què?

Sóc jove i empresari, ara què?

tracking