SEGRE
Cobra Kai

Cobra Kai

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Als amants de Karate Kid i nostàlgics dels 80 us recomanem Cobra Kai (Netflix). Explica la història, anys després, de Daniel LaRusso i Johnny Lawrence, rivals al dojo i protagonistes en aquesta sèrie juvenil. La primera temporada és excepcional. Per raons òbvies, sense el Sr. Miyagi.

La crònica macabra d’un parricidi als Estats Units

Com que a Lleida ens agrada la crònica negra, us recomanem El caso Watts (Netflix). Explica el crim comès per Chris Watts, que va matar la seva dona embarassada i les dues filles. Impacta el relat dels fets i com es va desfent davant un agent que l’acorrala a preguntes.

Tornen els dinosaures més famosos

Ja sabíem que es preparava una nova pel·lícula de Jurassic Park. El que no sabíem era que haurem d’esperar, per la pandèmia, fins al 2022. Jurassic World: Dominion, que acaba de publicar un tràiler, comptarà amb la presència de Sam Neil, Laura Dern i Jeff Goldblum.

En marxa la preqüela de ‘Joc de trons’

La recordarem perquè en vida ens va donar moltes alegries, i perquè el final va generar opinions dispars. La preqüela de Joc de trons (HBO) ja està en marxa i explicarà la història de la casa Targaryen, segles abans de la història que avui tots coneixem. Més guerres a Ponent.

El darrer sospir de Pau Donés, en un documental

Ja es pot veure en sales de cinema Eso que tú me das, documental dirigit per Jordi Évole i protagonitzat a la Val d’Aran per un bon amic seu, Pau Donés, músic traspassat aquest estiu. Un document dur en el qual Donés parla de vida i inspiració en les seves darreres hores.

tracking