SEGRE

Lo meu poble (16 d'octubre 2016)

Artesa de Lleida / Coll de Nargó / Juncosa / La Sentiu de Sió / Llimiana / Sant Martí de Riucorb

Lo meu poble (16 de octubre 2016)

Lo meu poble (16 de octubre 2016)

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

Artesa de Lleida

Aquest enclavament del Segrià conserva part del que havia estat la vila closa medieval, la Vileta.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

Coll de Nargó

Sabies que els últims dinosaures d’Europa van passejar-se pels camps on ara hi pasturen les vaques? Aquest encisador poblet de l’Alt Urgell et té el cor robat? Vota'l aquí!

Juncosa

Sabies que Juncosa, segons la tradició popular, és el centre del món? Si aquest racó de les Garrigues és el teu preferit, vota'l aquí!

La Sentiu de Sió

Aquest poble de la Noguera va ser bombardejat per la Guerra Civil espanyola. Tot i això té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

Llimiana

Llimiana domina les valls i la conca de Tremp des de dalt d’una penya Vols que sigui el poble més bonic de Lleida? Vota'l aquí!

Sant Martí de Riucorb

Un preciós indret que conformen els termes de Sant Martí de Maldà, Rocafort de Vallbona, Llorenç de Rocafort i el Vilet Són els teus paisatges sentimentals. Vota'l aquí!

tracking