SEGRE
Publicado por

Creado:

Actualizado:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

almenar

Aquest poble del Segrià té històri: van ser protagonistes a la Guerra dels Segadors i a la de Successió  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

granyena de les garrigues

Paisatge garriguenc en estat pur, oliveres i ametllers i un dels millors olis del món. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

ponts

Capital del Segre Mitjà i cruïlla bulliciosa de camins, també té racons de calma com el carrer Major porticat o la col·legiata romànica de Sant Pere (segle XI). Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

puigvert d'agramunt

Aquest poble de la Noguera va ser bombardejat per la Guerra Civil espanyola. Tot i això té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

riner

Tot l’encant del Solsonès es troba en aquest municipi que comprèn Riner, el poble de Su, els llogarets de Freixinet  i Avellanosa i les caseries del Miracle i de Santa Susanna. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

salàs de pallars

Conegut arreu per la seva fira, conserva l’aspecte de la vila medieval, amb portals que eren entrada de la vila closa i torres cilíndriques. Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking