SEGRE

Cap de setmana d'aventures

Laia Marcè Alba, de quatre anys, guanyadora del Participa-hi i Guanya de Cercle ‘L’estiu en colors’, va disfrutar amb la seua família del premi, un divertit Halloween a PortAventura

Publicado por
RedaccióRedactora del digital

Creado:

Actualizado:

Laia Marcè Alba, de 4 anys i de la Seu d’Urgell, va ser una de les guanyadores del Participa-hi i Guanya que Cercle convoca cada estiu, L’estiu en colors, en el qual els nens i nenes van concursar enviant dibuixos que mostraven com van passar les vacances. Laia va gaudir el cap de setmana passat amb la seua família del premi com a guanyadora d’una de les categories del concurs, la de 3 a 6 anys: una estada a l’Hotel Gold River (Salou), de quatre estrelles, i entrades a PortAventura per a ella i els seus acompanyants, gentilesa del Patronat de Turisme de Salou. Laia, que va anar al parc amb els seus pares, s’ho va passar molt bé amb les atraccions habituals i les noves, així com amb l’ambientació especial per celebrar Halloween que llueix el complex. Va poder, a més, fotografiar-se amb dos dels seus personatges preferits, el Comte Draco i Elmo, del qual Laia lluïa una samarreta.

La família va aprofitar completament l’estada al parc, ja que el bon dia que va fer dissabte els va permetre disfrutar de les atraccions d’aigua. Els tres, a més, es van divertir al màxim amb les muntanyes russes. Malgrat la seua curta edat, Laia puja a totes les atraccions que li permet la seua estatura. “En això ha sortit a nosaltres”, explica Mireia, la seua mare, que també ens conta que Laia ja practica snorkel i que li encanta descobrir els peixos que s’amaguen davall de l’aigua. Aquest va ser precisament el tema del dibuix que li va fer guanyar el concurs. Es dóna la circumstància que Mireia va guanyar un dels primers concursos de Cercle, La samarreta viatgera, amb una foto feta nadant entre peixos durant una immersió. 

tracking