SEGRE

Una artista multidisciplinària

La lleidatana Laura Piqué presenta la seua primera exposició en solitari, ‘Collage’, a la galeria Laviña-Periferiart

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Collages, pintura sobre seda, dibuixos, estampació, origami, restauració de mobles...

A l’artista lleidatana Laura Piqué no hi ha disciplina que se li resisteixi, ja que li agrada provar tot el que impliqui expressar la seua creativitat, que sembla no tenir fi. 

Laura va començar a estudiar Agrònoms, però de seguida es va adonar que no era el seu. Una vegada casada i amb tres fills, va començar a estudiar Arts i Oficis a l’Escola de Belles Arts de Lleida i posteriorment va cursar un taller de plàstica amb Joaquín Ureña. L’obra de Laura demostra la seua necessitat vital d’experimentar amb noves tècniques i materials. “De vegades el procés creatiu consisteix a posar fil a l’agulla, altres vegades és un procés més mental. A mi m’agrada escampar les eines per tota la taula i provar i reprovar incansablement fins a descobrir una cosa que em desperti i em motivi”, explica.

Laura ha triat per a la seua primera exposició en solitari el títol Collage. Durant la seua trajectòria de més de 30 anys dedicada al món de l’art, ha participat en moltes

mostres col·lectives, l’última de les quals, al Centre d’Arts de Juneda De la idea a l’obra, la

primavera passada. 

Actualment està embarcada en el projecte Blanc Creatiu, amb Lupe Ribot i Ester Agumirumis. A Blanc Creatiu s’organitzen tota mena de tallers, però Laura destaca el de coaching artístic, que insta a superar les limitacions i perdre la por de la pàgina o de la tela en blanc.

tracking